Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,74 Ft
Euró
386,71 Ft
Font
450,90 Ft
Bitcoin
65,084 $

Bohócmaszkos férfi próbált eltéríteni egy repülőt, hogy eljusson az 51-es körzetbe

A férfit őrizetbe vették, többek között birtokháborításért, álhírterjesztésért és terrorcselekménnyel való fenyegetőzésért is felelnie kell.

...svg content...Fotó: Unsplash/Oliver Pacas
Epic

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Las Vegas-i Fővárosi Rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki megpróbált eltéríteni egy repülőgépet, hogy az 51-es körzetbe eljutva megnézze az idegeneket. Miután limuzinjával áttörte a McCarran Nemzetközi Repülőtér kerítését, leparkolt egy rámpán, és bombával fenyegetőzött – adta hírül pénteken a CNN.

A gyanúsított autójának átvizsgálásakor egy oxigéntartályhoz hasonló berendezés, egy vezetékekkel körbetekert tűzoltó készülék és egy fából készült emelvény került elő, ami valószínűleg robbanószerkezet lehetett. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az incidens során a férfi kis híján több repülőgéppel is ütközött, valamint megzavarta a légi forgalmat, ami a rendőrség és FBI nagy erejű beavatkozását vonta maga után.

A rendőrségi jelentés szerint a gyanúsítottat birtokháborítás, álhírterjesztés és terrorcselekménnyel történő fenyegetőzés miatt fogták el. Az okozott károkat az intézkedés után néhány órával sikerült helyreállítani.

A Nellis Légibázishoz tartozó 51-es körzet régóta áll az összeesküvés-elmélet hívők és paranormális jelenségek iránt érdeklődők figyelmének központjában, akik azt állítják, a kormány idegen testeket és UFO-kat őriz a létesítményben. Jelenleg az USA légiereje nyílt gyakorlópályaként használja a területet.