Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Nagyon komoly kritikákat fogalmazott meg Koemanról a Barcelona korábbi tehetsége

Ronald Koeman elvesztette állását a katalánok kispadján, idén nyáron elküldött játékosuk pedig rendkívül rossz élményekről számolt be a holland mester alatt.

...svg content...Ronald Koeman, a Barcelona vezetõedzõje edzést tart a klub Joan Gamper Sportközpontjában a Barcelonához közeli Sant Joan Despíben 2021. szeptember 13-án. A Barcelona szeptember 14-én a Bayern Münchennel mérkõzik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének elsõ fordulójában. MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Meglehetősen viharosra sikerült Koeman távozása, ami már jó ideje lógott a levegőben, tekintettel arra, hogy Joan Laporta nem igazán támogatta sosem a holland menedzsert. Végül az ő akarata érvényesült és Xavi ült le a kispadra.

A Koeman-éra egyik igazi kárvallottja Junior Firpo volt, aki nagy reményekkel érkezett a Barcelonába, de sosem kapta meg igazán a lehetőséget. Firpo végül nyáron váltott is, a Leeds Unitedhez igazolt, ahol szintén nem tudta túl sokszor megmutatni, hogy mit tud. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Firpo a spanyol Cadena SER rádió vendégeként beszélt Ronald Koeman vezetőedzőségéről, amiről meglehetősen negatív véleménye van. Mint mondta, amikor megkérdezte a hollandtól, hogy miért hagyja ki állandóan a csapatból, össze-vissza kezdett beszélni:

„Rákérdeztem, erre mindenfélét elkezdett hazudni nekem, aminek semmi értelme nem volt. Ilyeneket mondott, hogy rosszul edzem és szennyezem a csapatmunkát. Érdemes a többieket megkérdezni, hogy ők is ilyen véleménnyel vannak-e”

„Elvesztettem a lelkesedésem a futball iránt, rájöttem a család fontosságára. Nagyon sok dolog volt, amit nem értettem Koemannal kapcsolatban, nagyon sokszor tiszteletlen volt velem és a csapattársaimmal. Nem értettem például, hogy egy nappal a meccs után, amikor a cserejátékosok edzettek, ő az irodájában maradt” – idézte az El Nacional.

Junior Firpo kihangsúlyozta azt is, hogy egyáltalán azt sem érti, mégis hogyan kell értelmezni azt, hogy szennyezi a csapatot. Firpo végül távozott, de Koeman sem húzta sokkal hosszabb ideig, a Barcelona pedig Xavival folytatja a gödörből való kimászást.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.