Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Farm VIP: Buzás Dóri kiöntötte a lelkét, emiatt sírta el magát a drámai párbajon

Dóri részletesen írta le, hogy mit érzett akkor és utólag, amikor Viki végül őt hívta ki párbajozni, ami rövidebb lett, mint bármelyik korábbi csata.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Viki elismerte, utólag már nem Dórit hívta volna ki, mivel akkor még nem tudta, hogy miket mondott róla Noémi. Nagyot csalódott a csapattársában, Dóri pedig nem bírta ki könnyek nélkül a párbaj előtt.

Nem tartotta fairnek a dolgot, magát az indoklást, és nagyon furcsa volt számára az indoklás. Az Instagram oldalán keresztül írta le, hogy milyen érzések is fogták el akkor, és mit gondol erről. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Elsősorban nem ért váratlanul, másrészről pedig, amiatt érintett érzékenyen, amivel Viki indokolta. Emiatt volt rossz érzés, hogy úgy kell küzdenem vele, hogy úgy mondva, előre elrendeltetett a végkimenetel.”

„ És igen, lehettem volna magabiztosabb, de ilyen vagyok, szeretek megküzdeni a dolgaimért, és mondatok alapján ez nem így indult. Nem egyszerű úgy párbajnemet választani, hogy ami talán a legerősebb számod, kérik hogy válaszd azt, és nagyjából papírforma szerint kiszámítható, mi fog történni,és tudod hogy a másik félnek ezzel nem a győzelem a célja.”

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.