Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Volt francia idegenlégióst fogott el a TEK Mátraszentimrén (videó)

Mivel az egykori francia idegenlégiós nem volt hajlandó börtönbe vonulni, a TEK munkatársainak kellett bekísérniük.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrségi jelentés szerint a férfi éveken át bujkált Mátraszentimrén, de hiába, nyomára akadtak, és a TEK segítségével vették őrizetbe a napokban. Az akciót még december 8-án hajtották végre az 52 éves volt légiós ellen, aki korábban 6 év fegyházban letöltendő szabadságvesztést kapott.

Az ítéletet 2018 májusában mondták ki, azonban L. Zsolt János nem vonult be, aki 2012-ben egykori munkatársának sérelmére követett el szemérem elleni erőszakot. A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja 2019 augusztusában elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Cserbenhagyásos balesetet okozott egy járművezetéstől eltiltott férfi

Az éveken át tartó bujkálásnak a Terrorelhárítási Központ munkatársai vetettek véget, miután a KR NNI fejvadászai beazonosították a szökésben lévő férfit, aki most megkezdheti büntetésének letöltését.

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Erik ten Hag visszavágott José Mourinho megjegyzései után

Mourinho félig viccelődve azt mondta, soha nem kapott olyan szintű "támogatást", mint amilyet a holland élvez a Manchester Unitednél, most pedig ten Hag is reagált.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.