Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Eladó fegyvereket hirdetett a magyar cég, futárszolgálattal küldte el a román megrendelőknek

Egészen megdöbbentő könnyedséggel intézték az üzletet, és simán feladták a csomagot egy futárszolgálattal.

...svg content...Fotó: Unsplash/Steve Woods
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Történt ugyanis, hogy csütörtökön reggel a román rendőrség szinte az egész országban razziázott, miután kiderült, hogy fegyvercsempészet történt, de nem is akárhogy: több mint 100 helyszínen csaptak le a román rendőrök, miután kiderült, hogy Magyarországról jelentős mennyiségű fegyver és lőszer érkezett Romániába, törvénytelenül – számolt be a Főtér.

A csempészést azonban nem úgy oldották meg, ahogyan azt a filmekből már megszokhattuk: a magyar eladó nemes egyszerűséggel becsomagolta a fegyvereket, és átadta egy futárszolgálatnak, mintha csak egy fejhallgatót dobott volna be a dobozba.

A román rendőrség közölte, egy magyarországi székhelyű cég július és november között hirdette eladó fegyvereit és lőszereit, melyeket jóformán bárki megrendelhetett. Sokan éltek is a lehetőséggel, és megrendelték a fegyvereket, éppen úgy, mintha csak egy cipőt vettek volna egy webshopból.

Mivel a futárszolgálat nem tudott arról, hogy mi van a csomagokban, rendre ki is szállították a csomagokat, a rendőrség azonban le is csapott a küldeményekre, mivel a a tranzakció a fegyver- és lőszertartásra vonatkozó törvény megsértésével történt. A csempészett fegyverek és lőszerek miatt a román rendőrség 300 kollégája, összesen 103 helyszínen csapott le.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.