Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,82 Ft
Euró
399,15 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
62,309 $

Remek hírek érkeztek a Lipcse magyar játékosáról

Miután a koronavírus-járvány végigsöpört az RB Leipzig csapatán is, sajnos Willi Orbán sem úszta meg, és elkapta a fertőzést.

...svg content...Willi Orbán, az RB Leipzig (b) és Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport harmadik fordulójában Párizsban 2021. október 19-én. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Willi Orbánnak, a magyar labdarúgó-válogatott alapemberének több lipcsei klubtársához – így Gulácsi Péterhez – hasonlóan pozitív lett a koronavírustesztje. Az RB Leipzig november 26-án jelentette be újabb hat játékos kiesését, Orbán mellett a csapattagok közül Yussuf Poulsen, Hugo Novoa és Mohamed Simakan tesztje lett pozitív, a szakmai stábból pedig Frederik Gössling kapusedzőnek és egy nem nevesített háttérembernek. Mindannyian házi karanténba kerültek.

Most azonban remek hírek érkeztek a Lipcse magyar játékosáról, az RB Leipzig ugyanis egy tweetben közölte az örömhírt, miszerint Willi Orbán végre elhagyhatta a karantént, miután kedden negatív koronavírus-tesztet produkált, sőt, már be is vetette magát a pályán egy egyéni edzésen. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

Orbán Viktor előre megmondta

Menczer Tamás is maximálisan igazat ad Orbán Viktor miniszterelnöknek a háború kérdésben, aki már előre megmondta, mi a helyes út.