Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Menekíteni kellett a katonák családtagjait, mert üzemanyag szivárgott a vízrendszerbe

Előre nem látható baleset történt a Hawaiion található Pearl Harbor-Hickam katonai bázison, amely miatt még el is kellett hagyni a helyszínt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Imani
Észak-Amerika
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A katonák és családtagjaik arra lehettek figyelmesek, hogy meglehetősen kellemetlen szaga van a víznek, mintha benzinre hasonlítana. Nem véletlen volt ez az érzés: a haditengerészet megerősítette, hogy benzin ömlött abba a tárolóba, ahonnan a bázis is kapta a vízellátását.

Carlos Del Toro, a haditengerészet titkára bocsánatot kért a Hawaii-i katonák családjától és kijelentette, hogy nagyon keményen dolgoznak a semmiből kialakult vízválság orvoslásán – írja a Business Insider. Soron kívül Másodszor is elkésett az ATV ismert műsorvezetője, távozik a csatornától

Néhányan még mérgezésre utaló jelekre is panaszkodtak, többek között hasfájásra és hasmenésre. A katonai bázishoz köthetően legalább 7000 család él, közülük 1400 családot érintett a vízkészlet szennyeződése.

Kiderült, tavaly összesen mennyi pénzt hozott Kína Magyarországra

Hatalmas összegekben fektettek be a kínai cégek Magyarországon 2023-ban, amit most számszerűsített a kormány Varga Mihály pénzügyminiszter által.