Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
399,17 Ft
Font
476,34 Ft
Bitcoin
62,138 $

Pogba Spanyolországban köthet ki, de nem ott, ahol eddig gondoltuk

Valamennyi átigazolási időszak arról szól, hogy Paul Pogba távozhat a Manchester Unitedtól, ám ez sosem materializálódott még az elmúlt öt évben.

...svg content...Fotó: EPA/Paolo Magni
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A sajtónak – főként a spanyol sajtónak – ismételten meggyőződése, hogy Paul Pogba el fogja hagyni a Vörös Ördögök csapatát. A francia középpályás kapcsán a Real Madrid neve merül fel állandóan, utóbbi szezonokban pedig a PSG is csatlakozott ehhez a körhöz.

Florentino Pérez már évek óta élénken érdeklődik Pogba iránt, aki már korábban tett is arra utalásokat, hogy szívesen játszana a blancóknál. A PSG pedig folyamatosan dolgozik a világválogatott kiépítésén, amire Pogba egyértelmű igazolás lenne. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

Eduardo Inda, a Real Madridhoz ezer szállal kötődő OK Diario főszerkesztője azonban az El Chiringuito spanyol futballműsor vendégeként érdekes információt hozott nyilvánosságra, amelyről az El Nacional számolt be.

Inda szerint ugyanis Pogba valóban a spanyol bajnokságban folytathatja a pályafutását, azonban a blancók ősi riválisánál, az FC Barcelonánál. Joan Laporta elképesztő rajongója Pogba játékának, ezért mindenképpen a csapatban szeretné tudni.

Hasonló módszerrel csenné el mindenki elől Pogbát is a katalán csapat, mint ahogyan azt tavaly nyáron tette Depay, Sergio Agüero és Eric Garcia esetében: kihasználnák a francia lejáró szerződését, magas fizetés és átigazolási prémium kínálásával magukhoz láncolnák a középpályást.

Inda úgy fogalmazott a helyzet kapcsán, hogy a Barcelona készen áll a pénzköltésre, ugyanis egy jelentősebb hitelcsomagot fog kapni a HSBC, a JP Morgan és a Bank of America bankoktól, amiket erősítésre forgatnának.

Az újságíró azt is közölte, hogy a másik játékos, akire ezt a pénzt felhasználják, Erling Haaland lehet, mindkettejük esetében pedig az lesz a kulcs, hogy meggyőzzék a játékosügynöküket, a mindenki által ismert Mino Raiolát.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.

Elkezdték elérhetővé tenni a Google Fotók új keresőjét, az MI dolgozik mögötte

A hírek szerint rövidesen széles körben is bevezetheti a Google azt az új keresőt, aminek köszönhetően már természetes emberi nyelven is lehet képeket keresni a Google Fotókon belül.