Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Lewandowski: „Szeretném, hogy Messi őszinte legyen, ne csak üres szavakat mondjon”

Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel gólvágója nyílt őszinteséggel beszélt az elveszített aranylabdájáról.

...svg content...Fotó: EPA/Friedemann Vogel
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Nagyon szoros versenyben, de végül csak második lett Robert Lewandowski az idei aranylabda szavazáson, annak ellenére, hogy Bajnokok Ligája elődöntőbe jutott a müncheniekkel, valamint megnyerte a Bundesligát, a Német Szuperkupát, az Európai Szuperkupát és még a klub-VB-t is.

A lengyel játékos elképesztő szezont tudhatott maga mögött, Lionel Messinek viszont a France Football szemében elegendő volt az, hogy megnyert egy Copa Americát. Lewandowski az idei évet sem kezdte gyengébben – már 16 gólja van 14 meccs alatt. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

„Nem tagadom, nagyon szomorú voltam. Nem mondhatom, hogy boldog voltam, pont ellenkezőleg. Nagyon közel voltam Messihez, akit egyébként nagyon tisztelek. Már ez a tény megmutatja, milyen magasra szintre sikerült eljutnom”

idézte Lewandowskit a Marca.

Lewandowski reagált egyébként Lionel Messi viszonylag meglepő nyilatkozatára, amelyben közölte a sajtóban, hogy a France Footballnak oda kellene adnia a tavaly kimaradt 2020-as aranylabdát a lengyel támadónak.

„Nem érdekel különösebben a 2020-as díj. Azt szeretném inkább, hogy Messi őszinte legyen, szeretnék egy őszinte és udvarias közleményt egy ekkora játékostól, nem csak üres szavakat”

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.