Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Kegyvesztetté válhat a Barcelona tehetsége a hullámzó teljesítménye miatt

Vitán felül áll, hogy több sebből vérzik az FC Barcelona kerete, Xavi viszont azzal szembesült, hogy az egyik tehetségnek kikiáltott játékosuk sem megfelelő.

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Serginho Dest a tavalyi nyár során az egyetlen olyan játékos volt, aki jelentősebb összegért érkezett a pénzügyi gondokkal küszködő katalánokhoz, azonban egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Dest olykor egészen parádés, már-már világklasszis teljesítményekre képes, azonban hatalmas problémája az inkonzisztencia, nem tudott hosszabb távon stabil teljesítményt nyújtani és inkább többször játszott rosszul, mintsem jól. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A hétvégi Betis elleni mérkőzés során Xavi először tette a kezdőcsapatba és egyáltalán nem nyűgözte le őt a 21 éves amerikai játéka. A csapat egyébként is rosszul játszott, Destnek azonban nem sikerül felfele kilógnia.

Dest ráadásul nem is igazán az a fajta szárnyvédő, amely a Xavi által követett hagyományos katalán játékba tökéletesen illene, ezért az El Nacional szerint az amerikai játékosra is rámondta, hogy amennyiben befut egy jó ajánlat, nyugodtan eladhatják.

Xavi ráadásul bízik abban, hogy Dani Alves megfelelő felkészültséggel tér vissza a LaLigába, ezáltal pedig legalább a szezon végéig kihúzhatják a 38 éves brazillal, majd a nyáron néznek új játékost a posztra, amikor egyszerűbb igazolni.

A katalán lap szerint azonban Alves elhatározta, hogy segíteni fogja Destet, kvázi mentoraként fog működni, hogy elősegítse az amerikai játékos fejlődését. Az El Nacional azonban megjegyzi: nem véletlen, hogy Zinedine Zidane nem szerette volna őt leigazolni.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.