Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,69 Ft
Bitcoin
62,634 $

Konyhafőnök VIP: hoppá, parázs vita, káromkodás a kulisszák mögött (extra felvétel)

Nemcsak Görög Zita és Szandi nem találta az összhangot egymás között, hanem Muri Enikő és Rába Timi sem.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hétfői adás két olyan parázs vitát hozott, amire nem számíthattunk, ritka, amikor két ember ennyire képtelen egymás mellett dolgozni. Mind a két esetben a harmónia halvány jelét sem láthattuk, és időközben egy kulisszák mögötti felvétel is előkerült.

Görög Zita és Szandi többször is összeszólalkozott egymással a konyhában, nem sok mindenben értettek egyet. Zita szerint Szandi hiába volt konyhafőnök, nem úgy cselekedett, mint kellett volna. Soron kívül Kórházba kellett szállítani a DK-s képviselőjelöltet, akit vasárnap megtámadtak Jászapátiban

Szandinak pedig az nem tetszett, ahogy Zita beszélt vele, az a stílus már sok volt neki. Ennek nemcsak az interjúszobában adott hangot, hanem a verseny ideje alatt is, semmi együttműködést nem lehetett látni közöttük, csak a feszültséget.

A másik oldalon pedig Muri Enikő és Rába Timi került hasonló helyzetbe, ráadásul a tortájuk hiába volt finom, az állaga közelebb volt egy pocsolyához. Kellemetlen pillanatokat éltek együtt át, a kamerák a kulisszák mögött is rögzítettek egy vitát, összeszólalkozást.

Lapozó: 1 2

Halállistája is volt a hatodikos lánynak, aki szívtájékon szúrta diáktársát Bőnyben

Újabb meghökkentő részletekre derült fény a hétfői iskolai késelés kapcsán.