18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Letartóztatta a rendőrség Deutsch Tamás apósának gyilkosát

Egy hónapra elrendelték annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta egykori főbérlőjét egy óbudai vendégházban.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Fővárosi Törvényszék közleményéből kiderült, a gyanú szerint a férfi múlt pénteken késő délután a bejárati ajtót megrongálva jutott be az egyik óbudai vendégház egyik lakásába, majd az üzemeltető ezt észlelve megjelent a lakásban, ahol szóváltásba keveredett a gyanúsítottal.

A kialakult vita során a terhelt egy vadászkéssel többször megszúrta a sértettet, aki a sérülései következtében a helyszínen életét vesztette. Az incidens után nem sokkal később bebizonyosodott, igazak voltak a sajtó információi, melyek arról szóltak, hogy Lazsányi Lászlót, Deutsch Tamás apósát ölték meg a III. kerületben. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Fővárosi törvényszék közölte, hogy az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását.

Jelezték, hogy a terhelt cselekménye bizonyítottság esetén emberölés bűntettének megállapítására lehet alkalmas, és tíztől húsz évig vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Ezen felül a gyanúsított személyi és egzisztenciális körülményei is kedvezőtlenek: bejelentett lakcíme fiktív, bejelentett munkahelyet nem tudott igazolni. Bár a terhelt beismerő vallomása csökkenti a szökés, elrejtőzés veszélyét, de a fentieket figyelembe véve azok kizárásához nem elegendő.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.