Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Mourinho visszatérhet a Premier League-be, ha az Everton nem kapja össze magát

Rezeg a léc Rafael Benitez alatt, miután az Everton kimondottan gyengén kezdte meg a 2021/22-es szezont. Ha a klub úgy dönt, megválik a spanyol edzőtől, José Mourinho veheti át a helyét a kispadon.

...svg content...Rafael Benitez, a Newcastle United spanyol vezetõedzõje a Tottenham Hotspur elleni bajnoki labdarúgó-mérkõzésen a newcastle-i Saint James' Park stadionban 2017. augusztus 13-án. (MTI/EPA/Peter Powell)
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Az Everton a Premier League-ben játszott utolsó tíz mérkőzéséből hetet elvesztett, két alkalommal pedig döntetlent játszott, a kulcsfontosságú játékosok sérülései pedig súlyos nyomást gyakorolnak a csapatra. Éppen emiatt az Everton még októberben új rehabilitációs fitneszedzőt nevezett ki, miután felhalmozódtak a sérülések a szezon első néhány hetében – számolt be a Marca.

A szurkolók is egyre elégedetlenebbek azonban, és ezt az Everton és a Liverpool mérkőzésén, melynek során a Liverpool 4-1-es győzelmet aratott, ki is mutatták Benitezzel és a klub vezetésével kapcsolatban.  Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Farhad Moshiri, az Everton tulajdonosa nyilvánosan kiállt benitez mellett. Úgy véli, a Newcastle United korábbi irányítója tökéletesen megfelel arra, hogy erős Evertont építsen. 

Hétfőn azonban rendkívüli ülést terveznek tartani a klubnál, bár egy névtelenséget kérő forrás szerint a spanyol edző még mindig Moshiri teljes támogatását élvezi. Ha azonban mégis a menesztése mellett döntenek, Mourinho lehet az utódja annak ellenére, hogy a Manchester Unitednél és a Tottenham Hotspurnél töltött utolsó időszakában nem sok győzelmet aratott. 

A portugál edző tavaly nyáron vette át a Roma irányítását, de a Giallorossi nem brillírozott a szezon első szakaszában. A Roma jelenleg a Seria A tabellájának hatodik helyén áll és a második a Konferencia Liga C csoportjában a listavezető Bodo/Glimt mögött, amely még októberben 6-1-re verte az olaszokat hazai pályán.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.