Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,37 Ft
Euró
396,81 Ft
Font
476,73 Ft
Bitcoin
63,619 $

X-Faktor: Csobot Adél újabb kritikái Alee-nak, Puskás Peti is megszólalt

Csobot Adél már több alkalommal kritikus volt Alee-val, az X-Faktor egyik legnagyobb favoritjával, és most is elmondta a véleményét.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alee egyik pillanatról a másikra vált országosan híressé, köszönhetően az X-Faktornak, ahol már a válogatón nagyot ment. Magabiztosan állt ki, szinte tudta, hogy tovább fog jutni.

Később valamivel döcögősebben alakultak a dolgai, de nem lehetett kérdés, hogy ott a helye az élő show-kban. Valószínűleg rengeteg fiatal nézőt ültet le a televíziók elé, és már most sok rajongója van. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

Noha csak 16 éves, kikövezett útja van a siker felé, és minden adott számára ahhoz, hogy hosszú éveken át meghatároz tagja legyen a rapvilágnak. A hirtelen jött népszerűséget neki sem lehet könnyű kezelnie, és a kritikákat is el kell fogadnia.

Csobot Adél az X-Faktor mentoraként negatív kritikákat is megfogalmaz, és ez nem volt másképp Alee első produkciójának ideje alatt sem. Adél úgy érezte, amikor „kicsit meg kellett volna énekelnie a dalt”, ott kevésbé voltak helyükön a hangok.

X-Faktor: sokkoló értékelés a dal végén, Gáspár Laci szerint ízléstelen volt

Amellett azonban nem tud elmenni, hogy mennyire tehetséges, és hétről hétre saját dalokkal áll elő. „Te nyomod végig, és folyamatosan egyszerűen magadból adsz nekünk, és ez nagyon dicsérendő.”

Lapozó: 1 2

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.