Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Izgalmas részletekre derült fény a STALKER 2 kapcsán

Habár a túlélős játék következő epizódját már tűkön ülve várják a rajongók, túl sok mindent egyelőre még nem tudhattak meg a game részleteiről.

Twitter
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miközben a STALKER 2 megjelenéséig még több hónapot várnunk kell, addig a 2021-es E3 konferencián megtudhattuk, hogy óriási fájlmérettel rendelkezhet a telepítője; a fejlesztők akkoriban arról beszéltek, hogy legalább 150 GB tárhelyet foglalhat le magának a játék.

Az Xbox webáruház oldalát ezen a héten frissítették, és a STALKER 2 leírása is megújult, amit a Gamerant magazin szúrt ki elsőként. A tájékoztató szerint a játékhoz elképesztő, mintegy 180 GB-nyi szabad helyre lesz szükség Series X konzolokon, ami példátlan a modern game-ek piacán. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Bár a Series X-et használó júzerek szinte biztos, hogy az 1 TB tárhely apropóján boldogulni fognak az új STALKER-rel, a Series S tulajdonosai vakarhatják a fejüket, hiszen nekik mindössze 512 GB-os SSD-ből szükséges gazdálkodniuk.

Érdemes kiemelni, hogy mivel a játék még több hónapig nem jelenik meg, lehetséges, hogy a fájlmérete még jelentős mértékben változhat. A játék további optimalizálása kisebb letöltési méretet eredményezhet, ezen felül a fejlesztő már korábban megjegyezte, hogy a PC-s verzió specifikációi még nem véglegesek, ami szintén a potenciális javulásra utalhat.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.