Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Szijjártó Péternek is tetszett Dzsudzsák Balázs parádés gólja

Dzsudzsák Balázs újabb parádés gólt szerzett, ami a magyar külügyminiszternek is nagyon tetszett, elmondta róla a véleményét.

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan már előre leírták Dzsudzsák Balázst, a több mint százszoros magyar válogatottat, aki vezérként tért vissza. A Debrecen saját nevelése 2020 óta ismét a régi klubjában játszik, és sokat tett azért, hogy visszatérjenek az első osztályba.

Noha már ő is a 35. születésnapjára (december 23.) készül, a formáján ez nem látszik, lehet még pár erősebb éve. A csapatkapitány sincs könnyű helyzetben, mert egyelőre csak a 9. helyen állnak 14 ponttal, és még az utolsó MTK-nak is mindössze 12 egysége van az ünnepek előtt, tehát senki sem érezheti magát biztonságban a hátul lévők közül. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A bajnoki címért nincsenek versenyben, jelenleg az a legfontosabb, hogy elkerüljék a kiesést. Legutóbb a Zalaegerszeg ellen léptek pályára, mely a mérkőzést követően 19 pontos a 7. helyen.

Kiderült, mennyi alapja volt annak, hogy Lionel Messi az Interbe igazolhat

Dzsudzsák a szezon egyik legszebb szabadrúgásgóljával köszönt be, ami egyenlítést ért a 66. percben, de pár perccel később a hazaiak újra eredményesek voltak, így odahaza tartották a három pontot.

Az azonban vitathatatlan, hogy Balázs bal lába még mindig rendkívül veszélyes tud lenni. A találat kapcsán Szijjártó Péter is írt egy bejegyzést a hivatalos Facebook oldalán, mellékelve a találatot. „Ahogyan azt kell!” – írta a posztjában a magyar külügyminiszter, aki remek kapcsolatot ápol a sztárral.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.