Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Dzsudzsák Balázs ismét új üzletbe fektetett be, már nagyon készül a foci utáni életre

A labdarúgó nem bízza a véletlenre, és látszólag megpróbál minden területen érvényesülni.

...svg content...Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa (j2) a csapat nyilvános edzése elõtti bemutatásán a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendõs, 108-szoros válogatott szélsõ tizenkét év után visszatért nevelõegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelõre a bajnokság végéig szóló szerzõdést írt alá. Mellette Papp László (Fidesz – KDNP) polgármester (b), a Kósa Lajos a DVSC Egyesület elnöke (b2) és Szabó Péter, a Debreceni VSC labdarúgócsapat igazgatótanácsának elnöke (j). MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Debrecen jelenlegi játékosa ismételten egy új cégben bukkant fel a Blikk értesülései szerint. Mint kiderült, a játékos a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa, melyben két másik személlyel osztozik.

A vállalatból Dzsudzsák és egyik társa 33-33 százalékot birtokol, míg egy harmadik fél 34 százalékos részesedéssel bír, aki egyébként egyben a vállalat ügyvezetője is, a központi cím pedig szintén az ügyvezető lakcímére van bejegyezve. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A lap azt írja, a BGZN fő profiljaként fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelmet jelölték meg, azonban a kereskedelmi tevékenységek mellett épületépítési projektszervezés és az építkezésekhez kapcsolódó más tevékenységek is szerepelnek a listán a villanyszereléstől egészen a vakolásig.

Dzsudzsák Balázs már nem először invesztál valamiféle vállalkozásba, ugyanis már résztulajdonos a nyírlugosi Első Magyar Léghajógyár Kft.-ben, a sportszer-kiskereskedő DB7.hu Kft.-ben és a Rába Medical Invest Kft. vagyonkezelőben is.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.