Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
64,063 $

Készül a PSG ellentámadására a Real Madrid Mbappé miatt

A Real Madrid minden eszközzel meg akarja akadályozni a PSG ellentámadását Mbappé érkezése esetén.

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Real Madrid azóta szeretné megszerezni Mbappét, hogy a francia 2017 nyarán az AS Monacótól a Paris Saint Germain-be igazolt. A madridiak éveken keresztül próbálkoztak, a nyáron pedig 200 millió eurós ajánlatot tettek a játékosért, de ez sem volt elég. 

A PSG akkor elutasította az ajánlatot, annak ellenére, hogy óriási összeget kaphattak volna, de arra számítottak, hogy meg tudják győzni a csatárt, hogy hosszabbítson. A jelek szerint nem sikerül, így pedig a párizsiak nagyon buknak, ugyanis szabadon igazolhatóként távozhat.  Soron kívül Egyre nagyobb szerepet játszik a közösségi média az álláskeresésben

Mbappé szerződése június 30-án jár le, január 1-jétől kezdve pedig szabadon tárgyalhat a potenciális kérőkkel, Madridban pedig arra számítanak, hogy a PSG is lépni fog, amint Mbappé tárgyalóasztalhoz ül. 

A Real Madrid azonban nem akar egyetlen játékost sem adni a párizsiaknak, nem véletlenül hosszabbítottak Valverdével egymilliárd eurós záradékkal, és hasonlót terveznek Rodrygo és Vinicius esetében is – írja a Marca

A madridiak szerint a fiatalokra is vevő lehet a PSG, azonban ők sem eladók, hiába érdeklődnek majd Marvin Park, Sergio Arribas, Antonio Blanco, Miguel Gutierrez, Bruno Iglesias, Marvel vagy Rafa Marin iránt. 

Hiába volt korábban jó viszont a két klub között, először a Szuperliga miatt különböztek össze, majd ezt tetőzte Mbappé ügye, azóta pedig többször megpróbáltak keresztbe tenni egymásnak. 

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.

Folytatódik a Chelsea vesszőfutása az angol bajnokságban

Ugyan nem kapott ki a Chelsea szombaton késő este az angol bajnokság 30. fordulójában, nem is lehetnek elégedettek.

A klasszis Messi két gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki az Inter Miami meccsén

Lionel Messi parádés teljesítményt nyújtott, a New England Revolution ellen az MLS-ben, akik az 1. percben gólt szereztek, majd hengerelt az Inter Miami.