Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Kiderült a Samsung Galaxy S21 FE ára és végső dizájnja

Minél közelebb kerülünk a januárban esedékes hivatalos bemutatóhoz, annál több információ szivárog ki a dél-koreai gyártó középkategóriás telefonjáról.

Samsung
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A sokak által kedvelt FE-széria következő generációs modellje a WinFuture hírportál értesülései szerint hasonló kinézetet kaphat, mint a tavaly megjelent zászlóshajók, egyetlen különbség csupán színkombinációk terén várható.

A lap úgy tudja, hogy a 8 GB RAM memóriával és 128 GB tárhellyel ellátott alapmodell 649 eurós kezdőáron lesz kapható, míg a 256 GB-os változatért cserébe 50 euróval többet kell majd fizetniük a leendő tulajdonosoknak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ami a színeket illet, a Samsung feltehetően marad a jól bevált feketénél és fehérnél, ami mellé rózsaszín és zöld készülékek érkezhetnek, ez pedig párhuzamban áll a korábbi szivárogtatásokkal, amelyek szintén ezekről a kombinációkról szóltak.

A Samsung előreláthatólag 2021 januárjában, egy nagyszabású online show keretében ránthatja le a leplet a Galaxy S21 FE-ről, utána pedig a Galaxy S22 sorozat bemutatója várható, valamikor február vége, illetve március eleje környékén.