Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

Konyhafőnök VIP: baleset történt, orvost kellett hívni Görög Zitához

Nem ez volt élete legjobb napja a híres modellnek és színésznőnek, aki az egyik legszimpatikusabb versenyzője a mezőnynek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita üde színfoltja a Konyhafőnök VIP legújabb évadának, sokan kedvelik őt. Ez eddig is így volt, de a műsorban nyújtott teljesítménye és hozzáállása újabb embereket győzött meg a karakteréről.

Zita azonban időről időre elbizonytalanodik, és olyan felhőket generál a feje fölé, amik csak még nehezebb helyzetbe hozzák. Most is valami hasonló történt, és kis híján veszélyzónás lett. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

Végül nem ő, hanem Nini állt Szandi mellett, majd a chefek úgy döntöttek, hogy a legendás énekesnő juthat tovább. Zita azonban tudja, hogy feljebb kell kapcsolnia, mivel egyre nehezebb feladatok jönnek, és a versenytársai fejlődnek.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő parádésan lépett fel, lánglovaggá változott (videó)

Az igyekezettel nincs gond, Zita mindig odateszi magát, ám mivel nem volt a helyzet magaslatán, az egyik pillanatban megsérült. Orvosi ellátásra volt szüksége, addig nem tudta folytatni a főzést.

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.