Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő parádésan lépett fel, lánglovaggá változott (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. december 1. - 06:38

Rácz Jenő a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában gyakorlatilag lánglovaként működött, több alkalommal is közbe kellett lépnie.

A kedd esti adás ideje alatt is volt pár fordulat a Konyhafőnök VIP konyhájában, és egyvalakinek búcsúznia kellett. Szandi meglepő módon veszélyzónás lett, közel állt ahhoz, hogy ideje korán kiessen.

A legendás énekesnő azonban megúszta, folytathatja a versenyt, de egy biztos, több nagyobb hibát már nem véthet, maximum akkor, ha valaki még rosszabb teljesítményt nyújt nála.

Görög Zita sem élete napján van túl, rendesen küzdött az elemekkel, és kissé elveszettnek tűnt, pedig érezhetően van benne potenciál. A modell és színésznő elismerte, kezdett elillanni a kezdeti magabiztossága, miközben csúszásban volt, és nem álltak össze a dolgok. „Közben meg elkezdett füstölni a serpenyőm.”

Őrületes, mennyire szexi Vasvári Vivien, szinte már ördögi

Noha Rácz Jenő a saját ételével foglalkozott a pult mögött, azonnal segített Zitán, akinek úgy füstölt a serpenyője, mint még soha. „Ez így nem lesz jó.” – jegyezte meg Jenő Zitának főzés közben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.