Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő parádésan lépett fel, lánglovaggá változott (videó)

Rácz Jenő a Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában gyakorlatilag lánglovaként működött, több alkalommal is közbe kellett lépnie.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kedd esti adás ideje alatt is volt pár fordulat a Konyhafőnök VIP konyhájában, és egyvalakinek búcsúznia kellett. Szandi meglepő módon veszélyzónás lett, közel állt ahhoz, hogy ideje korán kiessen.

A legendás énekesnő azonban megúszta, folytathatja a versenyt, de egy biztos, több nagyobb hibát már nem véthet, maximum akkor, ha valaki még rosszabb teljesítményt nyújt nála. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Görög Zita sem élete napján van túl, rendesen küzdött az elemekkel, és kissé elveszettnek tűnt, pedig érezhetően van benne potenciál. A modell és színésznő elismerte, kezdett elillanni a kezdeti magabiztossága, miközben csúszásban volt, és nem álltak össze a dolgok. „Közben meg elkezdett füstölni a serpenyőm.”

Őrületes, mennyire szexi Vasvári Vivien, szinte már ördögi

Noha Rácz Jenő a saját ételével foglalkozott a pult mögött, azonnal segített Zitán, akinek úgy füstölt a serpenyője, mint még soha. „Ez így nem lesz jó.” – jegyezte meg Jenő Zitának főzés közben.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.