Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Őrületes, mennyire szexi Vasvári Vivien, szinte már ördögi

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Takács Petra

2021. december 1. - 01:07

Megkockáztatjuk, hogy Vasvári Vivi élete egyik legkülönlegesebb sorozata ez, rendkívül fotogén, és szinte átüt a szexi kisugárzása a képeken.

Mindenkinek mástól vonzó egy nő, valaki csak a külsőt figyeli, valaki a belsőre koncentrál, míg a többség a kettőt ötvözi egymással a lelkében. A végső döntés azonban általában a nőké, bármennyire is azt gondolják a férfiak, hogy rajtuk múlik a dolog.

Soron kívül Oroszország bécsi nagykövete: az “oroszellenes” szankciók teljes kudarcot vallottak

Bizonyos szempontból rajtuk is múlik, mert az udvarlás fontos részét képezi egy kialakuló kapcsolatnak, bár manapság ez is kezd kikopni. Mintha a régi értékek eltűntek volna, és vannak olyanok is, akik már a randi fogalmát sem ismerik.

Szomorú, hogy a világ ebbe az irányba halad, noha másképpen is lehetne ezt csinálni. De hogy mitől vonzó egy nő? Mint azt fentebb említett, mindenkinek mástól, de a külső igenis számít.

Tolvai Reni fürdőkádból jelentkezett, habok takarják formás testét

Vasvári Vivien például minden megvan, amitől egy férfi hirtelen azt sem tudja, merre van előre. Vivi az egyik legformásabb és legdögösebb sztár idehaza, aki szinte felperzseli maga körül a teret.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2