Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

Neymar az Instagramon üzent rajongóinak

Neymar a legutóbbi mérkőzésen megsérült, most pedig rajongóinak üzent a Twitteren.

Neymar, a Paris Saint-Germain (b) és Christopher Nkunku, az RB Leipzig játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának negyedik fordulójában játszott RB Leipzig - Paris Saint Germain mérkõzésen Lipcsében 2021. november 3-án. MTI/AP/Michael Sohn
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Neymar nem volt a legjobb formában, a legszomorúbb azonban az, hogy a mérkőzés 84. percében Yvann Macon becsúszott, ennek következtében pedig Neymar megsérült.

Neymar most egy Insta-posztban üzent a rajongóknak, és megosztotta, hogy milyen állapotban van jelenleg. Ahogy írta is, nincs letörve a dolog miatt, hiszen az ilyen jellegű kiesések a sportolók életének részei. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A játékos továbbra is pozitívan szemléli a helyzetet, egyenesen a cél felé tart, hogy felépülhessen, és ígéretet tett arra is, hogy amikor visszatér, akkor a korábbiaknál jobban fog játszani és erősebb is lesz.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.