Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Schobert Norbi nyálcsorgató édességei

A Konyhafőnök VIP középdöntőse feljebb kapcsolt, és sorra osztja meg a különböző ételeit, receptjeit.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csak kevesen tudhatták, hogy Schobert Norbi igent mondott a Konyhafőnök VIP legújabb évadára, amivel követte Rubint Rékát. Érdekes lett volna őket ugyanazon időben a konyhában látni, de így sem panaszkodhatnak a rajongók.

Norbi az egyik legváratlanabb névként szerepel a versenyben, és több erős teljesítmény is van mögötte. Hamar drámai helyzetben találta magát, szó szerint az életéért küzdött, amikor stroke-ot kapott. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Akkor talán senki sem gondolta, hogy visszatérhet a versenybe. Egy időre leálltak a forgatások, majd Norbi saját felelősségre visszaállt a konyhapult mögé, és erősen nyitott.

Konyhafőnök VIP: „Annyira kemény csávó vagy, hallod!”

Nemrég azonban a kiesés szélére került, megtapasztalván azt, hogy milyen, amikor a Konyhafőnök VIP-ban a csúcsról a mélybe lehet zuhanni. Ez egy komolyabb figyelmeztetés lehetett számára, hogy a folytatásban feljebb kell kapcsolnia.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.