Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Pozitív lett Willi Orbán koronavírus-tesztje is

Gyakorlatilag a fél csapat kiesett a koronavírus miatt.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Prasesh Shiwakoti (Lomash)
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Willi Orbánnak, a magyar labdarúgó-válogatott alapemberének több lipcsei klubtársához, így Gulácsi Péterhez is hasonlóan pozitív lett a koronavírus-tesztje – számolt be az Inforstart az MTI-re hivatkozva.

Az RB Leipzig így kénytelen volt újabb hat emberének kiesését bejelenteni: Orbán mellett Yussuf Poulsen, Hugo Novoa és Mohamed Simakan játékosok, valamint Frederik Gössling kapusedző és egy meg nem nevezett másik szakember is pozitív mintát adott a koronavírus-teszten. A hat újabb fertőzött személy házi karanténba került – tette hozzá a klub. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gulácsi Péter kapus és Jesse Marsch vezetőedző, valamint egy másik stábtag fertőzöttségét a lipcsei csapat kedden jelentette be, ők így nem tarthattak a klubbal a Club Brugge elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Willi Orbán a Belgiumban játszott összecsapás helyszínéről utazott haza, miután megfázásos tünetek jelentkeztek nála. A csapat harmadik magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik sérülés miatt nem tudott pályára lépni. 

Az RB Leipzig 61 játékosát és stábtagját csütörtökön tesztelték. A csapat legközelebb vasárnap lép pályára a Bundesliga 13. fordulójának zárómérkőzésén, a Bayer Leverkusent látják vendégül.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.