Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Ívelt kijelzővel és szimmetrikus hangszórókkal ruházhatják fel a Xiaomi 12 modelleket

A kínai gyártó előreláthatólag a soron következő decemberi eseményén ránthatja le a leplet a Xiaomi 12 termékcsaládba tartozó okostelefonokról.

Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha hihetünk a Digital Chat Station szivárogtatásainak, akkor a Xiaomi 12 és 12X készülékek egyaránt a Qualcomm legújabb Snapdragon 8 Gen1 lapkakészletét kaphatják meg, bár a gyengébbik változatot állítólag az előző generációs Snapdragon 870-nel ruházhatják fel.

A Xiaomi 11 Ultrához hasonlóan a 12-es modellszéria is ívelt képernyőt kaphat, azonban nem csupán a zászlóshajó részesülhet a modern dizájnban, hanem az alapváltozat és a középkategóriába pozicionált testvére is. Soron kívül Egészségesebb lesz a kenyér, ha lefagyasztjuk fogyasztás előtt?

A hangszórókkal kapcsolatban is érdekes információkra derült fény, a bennfentes iparági forrás szerint ugyanis mind a Xiaomi 12, mind a Xiaomi 12X szimmetrikus sztereó hangszórokkal lesz ellátva, amelyek a telefonok alsó és felső részeire kerülhetnek.

A Xiaomi Mi 11 és Mi 11 Ultra készülékekben aszimmetrikus módszerrel oldották meg a térbeli hangzást, ezért kérdéses, pontosan mekkora javulást eredményezhet a változás.

A Xiaomi 12 egyébként minden bizonnyal egy 50 megapixel felbontású főkamerával érkezik, miközben az előlapján egy FHD+ minőségű, 120 Hz-es képernyőfrissítési rátájú AMOLED panel díszeleghet, míg a megfelelő működését a 100 W-os gyorstöltési funkcióval felszerelt akkumulátor biztosíthatja.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.