Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Megható és tanulságos sorok Rácz Jenő feleségétől

Gyuricza Dóri igyekszik mindig többet és többet adni a követőknek, segíteni őket abban, hogy megtalálják a saját útjukat.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóri
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez sosem könnyű, mert az utunk mindig változik, és nemcsak a külső tényezők miatt. Mi magunk is változunk, gyakorlatilag minden egyes percben, hiszen ez az élet egyik velejárója.

Ha mindezt tudatosan végezzük magunkban, akkor olyan szintekre juthatunk el, mint sokan mások soha, vagy csak hosszú évekkel később. Dóri számára is fontos pillanatok ezek, és most úgy érzi, valóban a helyén van. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A várandós fiatal lány immáron egy olyan embert tehet boldoggá, aki valóban szereti őt, bízhat benne, és abszolúte megvan a stabilitás. Ennek köszönhetően olyan dolgokat élhet át, mint azelőtt.

Meghalt volna Schobert Norbi, ha Rubint Réka aznap nincs otthon?

„Sokan kérdezik tőlem, honnan van nekem ennyi önbizalmam? Hogy van bátorságom nyitott szájjal nevetni vagy sírni, elmondani mások arcába ha megbántottak és azt is, ha szeretem őket? Sőt! Mióta merek NEM-et mondani másoknak?” – írta a bejegyzésében Dóri.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.