Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Meghalt volna Schobert Norbi, ha Rubint Réka aznap nincs otthon?

Szemtől szemben tette fel a kérdést Hajdú Péter Rubint Rékának, aki sírva mesélte el a történteket, amely akár Schobert Norbi életébe is kerülhetett volna.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nem egyszer volt már halálközeli állapotban, de eddig mindig vele voltak az égiek, illetve szerencséje is volt, valamint a lehető leggyorsabban érkezett ki hozzá a segítség.

Norbi hálás lehet a sorsnak ezért, legutóbb nyáron került bajba, és mindenfajta komolyabb előjel nélkül kapott agyi stroke-ot. Épp a kutyájával sétált, amikor megtörtént a baj, mely a lehető legrosszabb véget is érhetett volna. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Ha az erdő szélén esik össze, és nem fényes nappal lesz rosszul, hanem az esti órákban, lényegesen kevesebb esélye lehetett volna a túlélésre. Mivel nem vitt magával telefont, értesíteni sem tudta volna a családját, de az állapota sem volt ideális ehhez.

Konyhafőnök VIP: Osvárt Andi táncolt örömében, amikor megtudta a hírt Rácz Jenőről

Réka épp otthon volt, majd kiment a ház elé, ahol látta az összeesett férjét, borzalmas érzések foghatták el. Az orvosi segítség gyorsan érkezett, mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol műtőbe tolták.

Lapozó: 1 2

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.