Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Konyhafőnök VIP: Zámbó Krisztián nem volt hajlandó elfogadni (videó)

Zámbó Krisztián és Nagy Sanyi az előzetes alapján nem tűnnek túl erős duónak, de hamarosan kiderül, mi is történt valójában.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ma is búcsúznia kell valakinek a Konyhafőnök VIP versenyéből, hasonlóan a korábbi napokhoz hasonlóan. Rövidesen pedig itt a péntek, tehát ezen a héten már csak két új adás lesz.

Valószínűleg ebben a két adásban is rengeteg minden fog történni, és az is kiderül, hogy kik kerülnek még közelebb a döntőhöz. Schobert Norbi például egy aznapi első hellyel nyitott az agyi stroke-ját követően. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Norbi egyértelműen az esélyesebbek között van, akárcsak Osvárt Andi, aki már nem egy kiváltságot nyert magának a teljesítményével. Hogy mit hoz a folytatás, azt még nem tudni, de azt az előzetesben is láthatjuk, hogy a páros munka közben Krisztián és Sanyi nem értenek egyet.

Sanyi azt hajtogatta, hogy elbukták, amit Jimmy fia nem volt hajlandó elfogadni. Érezhető volt a feszültség, de a többi párosnál is lehetnek gondok, mint például Norbi és Tóth Vera között.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.