Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi drámai visszatérése az agyi stroke-ja után

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 25. - 06:36

Nem sokan számolhattak azzal, hogy Schobert Norbi folytatni tudja a versenyt, de megtette, és a nap legjobb teljesítményét nyújtotta.

Schobert Norbi is igent mondott az RTL Klub felkérésére a Konyhafőnök VIP-ban, ahol korábban a felesége, Rubint Réka is versenyzett. Norbi határozott léptekkel haladt előre, és kötényt kapott a barátjától, Rácz Jenőtől.

A forgatások között azonban nagy baj történt, Norbi kutyasétáltatás közben összeesett, és mentőhelikoptert kellett hívni hozzá. Kevésen múlhatott az élete, és több szerencsefaktor játszott abban szerepet, hogy életben maradt.

Az agyi stroke ellenére képes volt folytatni a versenyt, ráadásul a nap legerősebb teljesítményét tette le az asztalra, amivel Sárközi Ákos dicséretét is kivívta. Elsőként mehetett fel a galériára, ami minden eddiginél különlegesebb lehetett számára.

Konyhafőnök VIP: látványos pillanatképek a sztárokról a kulisszák mögül

Még mielőtt ez megtörtént volna, Fördős Zé jelentette be a hírt, és megkérdezte Norbit, hogy minden rendben van-e. Akkor Norbi azt mondta, hogy 90%-os állapotban van, és úgy érzi, képes folytatni a versenyt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.