Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Nagyon erős, látványos kulisszák mögötti képek Curtis klipjének forgatásáról

Curtis és Szabó Ádám ismét közös klipben szerepel, ami várhatóan megint nagyot fog szólni, és nem lesz okunk a panaszra.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis és Szabó Ádám még a Sztárban Sztár ideje alatt kötött barátságot. Hamar megtalálták a közös hangot, és noha versenytársak voltak, egy pillanatig sem volt közöttük rivalizálás.

Érdekes lett volna látni, hogy Curtis hogyan teljesít a számok alapján a döntőben, ha megjelenik az elődöntőben, mert szinte biztosan ott lehetett volna a fináléban. Nem kizárt, hogy abban az esetben ő nyeri meg a versenyt, és nem Ádám. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi és Tóth Vera egy csapatban, ebből mi lesz? (videó)

Ezt már soha nem tudjuk meg, de az biztos, hogy Ádám hálás lehet a híres rappernek és dalszövegírónak, mert a követőit arra kérte, hogy őt támogassák a végjátékban, amit végül meg is nyert.

Az első közös klipjük még február végén jelent meg, ami elég nagyot szólt. Az „Ez vagyok én” című dalt azóta több mint 3,4 millióan hallgatták meg, a klip pedig hollywoodira sikeredett.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.