Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi és Tóth Vera egy csapatban, ebből mi lesz? (videó)

A versenyzőknek csapatként is meg kell tanulniuk a konyhában dolgozni, ami nem lesz könnyű feladat, főleg a dominánsabb karaktereknek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ma este jön az új rész a Konyhafőnök VIP-ban, ahol nem létezik lehetetlen, bárki kieshet a versenyből, és láttunk már példát fordulatokra. Schobert Norbi visszatérése is komoly meglepetés volt, mert nem sokkal azelőtt agyi stroke-ot kapott.

Norbi mindenképpen vállalni szerette volna a visszatérését, és nemcsak amiatt, mert előtte jól ment neki a főzés Rácz Jenő csapatában. Nem adta fel, és noha nem 100%-os állapotban tért vissza, övé lett az aznapi legjobb teljesítmény. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

Sok van még hátra, de a sztárok egyre csak fogyatkoznak a konyhában. Legutóbb Marót Viki esett ki, pedig sokan azt gondolhatták, hogy Rába Timi lesz a kieső a nagyon gyenge teljesítménye miatt.

Timinek is bizonyítania kell, mert még egy ilyen teljesítmény valószínűleg nem fog beleférni. A versenyzők közben felkészültek a folytatásra, és ezúttal csapatban kell dolgozniuk.

Lapozó: 1 2

Ködös, párás és borongós hétvége vár ránk

Igazi bekuckózós hétvége lesz a mostani.

Súlyos buszbaleset történt Kiskunlacházánál, egy kamion is nekirohant a busznak

Többek között egy kamion is érintett a súlyos buszbalesetben, melynek körülményei egyelőre csak részlegesen ismertek.