Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,11 Ft
Font
458,22 Ft
Bitcoin
63,365 $

Így maradhat Mbappé nélkül a Real Madrid

Ahány focirajongó, annyi elmélet arról, hogy hogyan befolyásolják Mbappé terveit a jelenlegi fejlemények. Ole Gunnar Solskjaer menesztésével egy olyan bugyrába csöppentünk ugyanis a labdarúgásnak, ahonnan csak az átrendeződés véglegesítésével tudunk majd kimászni.

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Manchester United a Solskjaer utódjáért való kutatómunkája során egyértelműen csak a topedzők felé fordította tekintetét, így merült fel Mauricio Pochettino neve is, aki jelenleg a Parc des Princes pályájának kispadján irányítja a francia főváros sztárcsapatát.

Ha Pochettino távozik, jó eséllyel Zinédine Zidane veheti át a PSG irányítását, aki hosszú ideje szabadügynökként várja, hogy kinyíljon előtte egy olyan lehetőség ajtaja, amin tényleg be is akar lépni. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Ez azonban jócskán felkavarná az amúgy sem olyan nyugodt vizet a PSG-nél, Zizou csapatában ugyanis Mbappé kaphatná meg a főszerepet, amire az ifjú sztárcsatár minden bizonnyal régóta vágyik. Al-Khelaifi mindent megtesz azért, hogy Mbappé aláírja végre az orra alá tolt szerződéshosszabbítást, a csatár azonban már régóta a Real Madrid felé kacsingat.

Ha Mauricio Pochettino elfogadja a Manchester United ajánlatát, Zidane pedig hajlandó átvenni az irányítást a párizsi klub sztárcsapata felett, könnyen előfordulhat, hogy Mbappé is meggondolja magát. A Real Madridnak ebben az esetben új támadó felé kell néznie, és Erling Haaland lehet a következő nagy kiszemeltjük. 

Haaland mellett a Fichajes szerint olyan játékosok neveit sem szabad elfelejteni, mint Dusan Vlahovic vagy Robert Lewandowski, akik szintén megfelelő erősítést nyújthatnak a spanyol élvonalbeli klub támadósorának.