Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Valamit valamiért: ha ingyen megy Mbappé, a PSG a Real Madrid játékosával pótolhatja

Kylian Mbappé szappanoperájának rövidesen vége lehet, de kétségünk ne legyen afelől, hogy ennek lesz még pár fordulata.

Fotó: EPA/Juanjo Martin
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A történet lényege, hogy Kylian Mbappé mindenképpen szeretne a jövő Real Madridjának arca lenni, ezért a PSG nem tud annyi pénzt ígérni neki, amely miatt maradna. Legalábbis nyáron ezen a ponton zárult le a sztori.

A blancók indítottak egy rohamot Mbappé megszerzéséért még nyár végén, sajtóértesülések szerint 200 millió eurót ajánlottak fel a PSG-nek, amely ezt válaszra sem méltatta. Mbappé tehát maradt, ráadásul kapott maga mellé egy Lionel Messit. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Elkezdtek érkezni olyan értesülések, hogy Mbappé elkezdte jól érezni magát és talán nem is ragaszkodik annyira a távozáshoz, mint ahogyan nyáron tűnt. Mindennek ellenére úgy tűnik azért, hogy valószínűbb a távozása, mint a maradása.

Kulcsfontosságú lesz a tél az ügy szempontjából, mivel a Real Madrid megállapodhat vele, hogy nyáron ingyen fog érkezni. Amennyiben ez megtörténik, a PSG nem fogja csak úgy annyiban hagyni, és borsot tör a blancók orra alá.

A Fichajes tudomása szerint ugyanis amennyiben Kylian Mbappé elmegy a Real Madridhoz, a PSG Vinicius Junior leigazolásával fogja pótolni a francia támadót. Viniciust eddig sok kritika érte, idén azonban berobbant Ancelotti kezei alatt.

Természetesen a PSG kapcsán a legnagyobb nevek merültek fel Mbappé helyére, de igazán megalapozott értesülés nem volt a találgatáson kívül. Annyit tudni, hogy ha Mbappé nyáron távozott volna, vészhelyzeti jelleggel Richarlinsont igazolta volna le a PSG.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.