Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Gáspár Győző: „Ezt viszik most a nagyon gazdagok”

Győzike mindent megtett annak érdekében, hogy meggyőzze a szálloda recepciósát, de nem volt könnyű dolga.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győző és Krisztián egészen Egerig utaztak, mert az volt a tervük, hogy friss lazacot visznek az igazgatónak. A küldetésük összességében egyszerűnek hangzott, de nem jártak sikerrel.

Győzikét azonban nem abból a fából faragták, aki bármit is feladna, és ennek ellenére megpróbálta átadni a halat. Sőt, közölte a recepcióssal, hogy úgy tudja, ezt a halt most nagyon viszik a tehetős emberek. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A hal azonban bűzlött, a recepciós már majdnem rosszul volt tőle, és mivel gyakran horgászik, pontosan látta, hogy nem lazacról van szó, hanem pisztrángról. „Hát ez nagyon büdös uram.”

Gelencsér Timi megérkezett álmai szigetére

A recepciós nem akarta átvenni, ebben a formában pláne, és Győzike erre azt találta ki, hogy megmossa a halat, de még be is fújja parfümmel. „Olajból kijön.” – tette hozzá Győző.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Vitézy Dávid sem elégedett a köztisztasággal Budapesten, többek között erre is van megoldása, mert amit Karácsony Gergelytől lát, az több mint kevés.