Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,44 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
64,714 $

A Real Madrid még mindig nem tett le teljesen Lewandowskiról

A lengyel játékos lehet az alternatíva arra az esetre, ha Mbappé és Haaland leigazolása nem sikerülne. 

...svg content...Fotó: Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa örül góljának a német labdarúgó Szuperkupáért játszott Borussia Dortmund-Bayern München mérkõzésen Dortmundban 2021. augusztus 17-én. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Real Madrid két legnagyobb célja Kylian Mbappé és Erling Haaland leigazolása, legalább az egyiket mindenképpen szeretnék megszerezni a támadósor megerősítése érdekében, még annak ellenére is, hogy Karim Benzema elképesztő formában játszik. 

Azonban a madridiaknak fel kell készülniük arra az esetre is, ha a két sztár szerződtetése nem sikerül, erre pedig opcióként megtartják Robert Lewandowskit, aki a következő szezonját már nem Münchenben akarja megkezdeni.  Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Már többször kapcsolatba hozták a spanyolokkal, és ő maga is elismerte, szívesen játszana a Real Madridban mielőtt szögre akasztaná a cipőjét – írja a spanyol Fichajes.

A 33 éves támadó szerződése 2023. június 30-án jár le, azonban jövő nyáron a bajorok hatalmas összegeket kérhetnek a még mindig magas szinten futballozó játékosért. 

A madridiknak azonban meg kell fontolniuk, hogy megéri-e költeni egy olyan igazolásra, aki pár év múlva biztosan nem az elitben fog játszani. 

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.