Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,715 $

Pásztor Anna szexi táncától többen elcsábultak, magasan a léc (videó)

Pásztor Annát sem kell félteni, ha egy kis extra tartalomról van szó, benne van a meglepetés a karakterében, és ezt újra bizonyította.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz lenne olyan embert találni, akiben több lenne az energia, mint Annában. A híres énekesnő szinte soha nem merül le, és mindig dolgozik valamin, keveset hallhatjuk őt csendben.

Hatalmas álma valósult meg azzal, hogy a Dancing with the Starsban szerepelhetett, még tavaly az első évad ideje alatt. Nagyon komolyan vette a felkészülést, és igazán erős produkciókat nyújtott. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Ennek köszönhetően egyre közelebb és közelebb került a döntőhöz, ám meglepő módon csak harmadik lett. Gabriela Spanic is előtte végzett, akiket pedig Gelencsér Timi győzött le Hegyes Bercivel.

Anna azóta is sokat táncol, és nem lehetett kérdés, hogy ott lesz a Dancing with the Stars 2 döntőjében. Egy igazán érdekes és látványos finálét láthattunk, amit Tóth Andi és Andrei Mangra húzott be

Lapozó: 1 2