Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Élő fotókon tűnt fel a Samsung Galaxy S21 FE

Vészesen közeleg a dél-koreai gyártó népszerű modellsorozatának megjelenése, a kémfotók kiszivárgását pedig egyre nehezebb megakadályozni.

Illusztráció/OnLeaks
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A GSM Arena hírportál szúrta ki az egyik Twitter-felhasználó által készített fényképeket, amelyeken nem más, mint a valószínűsíthetően januárban debütáló Samsung Galaxy S21 FE készülék látható teljes pompájában.

Dizájn tekintetében nem fedezhető fel túlságosan sok különbség az előd és az utód között, hiszen maradt a 6,4 hüvelykes, lapos AMOLED panel, melynek felső részében található mélyedésbe helyezték a szelfikamerát. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

A hátlapon ékeskedő tripla kamerarendszer és szenzorsziget szintén ugyanúgy néz ki, mint azt a Galaxy S20 FE esetében már megszokhattuk, és az anyagválasztás is maradt a régiben, mivel műanyaggal borították a teljes felületét.

A három színben, fehérben, lilában, krém sárgában és feketében érkező Samsung Galaxy S21 FE előreláthatólag egy 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral lesz ellátva, míg a megfelelő működését a Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlete, illetve a dél-koreai gyártó saját fejlesztésű chipje, az Exynos 2100 fogja régiótól függően biztosítani.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.