Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,71 Ft
Euró
386,40 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
61,759 $

Sajtó: a legrosszabb forgatókönyv következett be, Sergio Agüero vissza fog vonulni

Az a forgatókönyv következett be Sergio Agüero szívritmuszavarával kapcsolatban, amelytől mindenki félt.

Fotó: EPA/Javier Lizon
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Az FC Barcelona nyáron igazolt argentin támadója, a Manchester City klubikonja a sajtóértesülések szerint be fogja fejezni a pályafutását – értesült róla Gerard Romero spanyol újságíró. Romero tudomása szerint Agüero jövő héten fogja bejelenteni visszavonulását.

Agüerót még az októberi Barcelona – Alaves mérkőzésen kellett lecserélni az első félidőben, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott. A kórházi vizsgálatok során pedig megállapították, hogy az argentin támadó szívritmuszavartól szenved. Soron kívül Szijjártó Péter már „nagyon szeretne túl lenni” a Paks2-n

Először megmondták az orvosok Agüerónak, hogy három hónapos pihenőre kell vonulnia, viszont már rögtön elindultak a találgatások, hogy ez a betegség akár a pályafutása végét is jelentheti. Ha hinni lehet Romerónak, akkor ezek a találgatások igazak lettek.

Agüero a jövő hét folyamán sajtótájékoztatót fog tartani, ahol be fogja jelenteni, hogy a szívritmuszavar miatt befejezi pályafutását. Ez már csak azért is szomorú, mert a gránátvörös-kékek színeiben mindössze csak ötször tudott pályára lépni.

Ez a döntés pedig hatalmas csapás az FC Barcelonának, amelyet az idei év során még az ág is húz a rengeteg sérüléssel és Lionel Messi távozásával. Sergio Agüero visszavonulása újabb pofon, amiből nehéz lesz felállnia a csapatnak.

Elnapolták Szoboszlai Dominik május 30-ra tervezett közönségtalálkozóját

Ha minden a tervek szerint alakul, úgy jövő nyáron kerülhet megrendezésre a közönségtalálkozó.