Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,063 $

Hasznos újítással turbózták fel a Facebook hírfolyamát

Nekilátott a Facebook egy új funkció tesztelésének, melynek segítségével személyre szabhatjuk a hírfolyamot.

...svg content...Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Facebook az Instagramon kívül a közösségi oldalon is radikális változtatásokat eszközölne, mégpedig annak kapcsán, hogy pontosan miként láthassuk a hírfolyamban felbukkanó bejegyzéseket.

Az anyavállalat, vagyis a Meta nemrégiben jelentette be, hogy az újdonságot már gőzerővel tesztelik, és ha hasznosnak minősítik, akkor elképzelhető, hogy nemsokára általánosan is elérhetővé teszik. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

A fejlesztésnek köszönhetően a júzerek finomhangolhatják majd a hírfolyamot: ha van egy ismerősünk, aki túl gyakran tesz közzé bejegyzéseket, miközben a kedvenc Facebook-csoportunk posztjait alig látjuk, akkor ezt a kettőt egyensúlyba hozhatjuk.

Természetesen ugyanez visszafelé is igaz lesz, ami azt jelenti, hogy a módszer a Facebook-oldalakkal egyaránt működni fog. A Facebook jelenleg a felhasználók egy kis százalékán teszteli a megoldást, de az elkövetkező hetekben bővülni fog a lista, így ne lepődjünk meg, ha a mi applikációnkban is megjelenik egy új kapcsoló.

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.