Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,28 Ft
Euró
400,81 Ft
Font
478,37 Ft
Bitcoin
62,511 $

A Barca és a Real Madrid is Mazraouiért harcol

A marokkói szerződése rövidesen lejár, a két klub pedig egymással verseng érte.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Lukas Barth Tuttas
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Barca célja, hogy megerősítse csapatát, ezért a hátvédek piacán nézelődik, és már ki is szemelte magának Noussair Mazraouit, akinek szerződése rövidesen lejár az Ajaxszal, és a jelenlegi információk szerint nem is tervezi meghosszabbítani a szerződését, inkább új kihívások elé nézne egy másik klubnál.

Mivel a játékos ingyen érkezne, nem csak a Barca érdeklődik iránta élénken: a Real Madrid is szemet vetett a játékosra, hiszen ez az üzlet remek lehetőség lenne számukra is. Mazraoui egy kifejezetten támadó szellemiségű játékos, aki remek fizikai adottságokkal rendlelkezik, és ezt az Ajaxnál is bebizonyította, ebben a szezonban pedig remekelt. Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

Habár az Ajax nem szívesen engedi el, mert ők hosszabbítottak volna vele, már szinte biztos, hogy távozni fog a klubtól. A Barca emberei már korábban is figyelték, sőt, több mérkőzést is megnéztek, ahol pályára lépett és a beszámolóik alapján nagyon tetszett a Barcának, amit láttak – írja a sport.es.

A Barca gazdasági helyzete miatt egyértelműen az ingyen érkező játékosokra repülne rá, de szem előtt tartják a minőséget is, ami valljuk be, ritkán jár kéz a kézben. Azplicueta is a listán van, hiszen a Chelsea-ben brillírozik, és az egyik legfontosabb játékossá vált a csapatban. Mellette még ott van a monacói Sidibe, akit már 2017-ben meg akartak szerezni, de akkor meghiúsult az üzlet.