Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Ezeket az olcsó termékeket vásárolják leggyakrabban a magyarok Kínából

A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többen költik el pénzüket a híres kínai online webáruházakban, ahol szinte minden filléres dolgot olcsóbban rendelhetünk meg szeretteinknek.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Pénzcentrum hírportál riportjából kiderült, hiába változtak meg 2021. július 1-jétől kezdődően az elektronikus kereskedelem vám- és áfaszabályai, a drágulás ellenére még mindig rengetegen választják az ázsiai webáruházakat.

A 22 eurónál drágább értékű csomagok közül a legnépszerűbbek az étrendkiegészítők voltak 2020-ban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ezeket követték a mobiltelefon és telefon tartozékok; elektronikai alkatrészek, ruhaneműk, játékok, digitális fényképezőgépek, szépség- és bőrápoló készítmények, a különféle műanyagból készült áruk, a szemfestékek, illetve a lámpák és a csillárok.

Ha ezekhez hozzávesszük a 20 eurónál olcsóbb termékeket is, akkor már a műanyagból készült áruk kerültek az első helyre, míg az étrendkiegészítők csupán a 8. helyen tanyáznak. A toplista vezető helyét a játék, könyv, pamutpóló, tokok, bizsuk, fóliák követik, de számítógép-alkatrészből is temérdek mennyiségben fogyott.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.