Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Tíz évet kaphat a férfi, aki hat éven át erőszakolta nevelt lányát, majd gyereke született tőle

A vádlott tagadta a szexuális erőszakot. 

Fotó: Unsplash/Sydney Sims
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Fejér Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak és további bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfivel szemben, aki rendszeresen, hat éven keresztül erőszakolta nevelt lányát, aki az események kezdetekor 15 éves volt, majd gyereke is született tőle. 

Az Ügyészség szóvivője a 24.hu-nak elmondta, hogy a férfire, aki tagadta a szexuális erőszakot, de azt elismerte, hogy a gyerek tőle van, tíz év fegyházat és tíz év közügyektől való eltiltást kértek.  Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Azzal védekezett, hogy a nevelt lánya felnőtté válása után létesítettek csak egymással kapcsolatot, amelyet a lány akart“

– mondta a szóvivő.

A férfi és a lány anyja egy Fejér megyei településen éltek a nő korábbi házasságából született lánnyal együtt. A nő három műszakos rendben dolgozott Székesfehérváron, ezért a lány sokszor kettesben maradt a férfival. 

A kapcsolatuk azonban hamar megváltozott, a férfi rendszeresen ellenőrizni kezdte a lány telefonját, nem engedte el bulizni a barátaival, és megpofozta, amikor késve érkezett haza.

A gyermek félt  férfitől, aki kihasználta erőbeli és életkorbeli előnyeit, majd 15 éves korától kezdve fajtalankodott is vele. Még azután is veréssel fenyegette, hogy a lány elmúlt 18 éves, kényszerítette, hogy ne szóljon senkinek a történtekről, ezért az anyja sem tudott arról, hogy miket művel a párja. 

A lány azonban 2017-ben teherbe esett, gyermeke született a nevelőapjától, akit végül tavasszal maga jelentett fel. A lány jelenleg az élettársával él, akivel közösen nevelik a gyereket. 

Az ügyészség tíz év fegyházat kért a férfire azzal a kitétellel, hogy minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől tiltsák el, amelynek keretében 18 év alatti személlyel kapcsolatba kerülhet.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.