Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,77 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
450,56 Ft
Bitcoin
61,542 $

Sokkoló, amit Győzike és Gáspár Bea házában csináltak

Sokaknak ismerős lehetett az asszony, nem véletlenül, de arra még Gáspár Beáék sem számítottak, hogy ekkora csalódásban lesz részük.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kár lenne tagadni, mert Győzőékkel mindig történik valami váratlan. Akkor is, amikor úgy tűnik, hogy minden rendben van. Valahogy nincs szerencséjük az emberekkel, rendre belefutnak olyanokba, akik csalódást okoznak.

Marika ezelőtt rontásokat vett le Győzikéékről, amiért természetesen pénzt is kért. Most pedig házvezetőnőnek jelentkezett, de mint az várható volt, nem lett jó vége a dolognak, finoman fogalmazva sem. Soron kívül Orbán Viktor halat fogott (videó)

Bea már előre jelezte az asszonynak, ha összetöri a porcelánt, akkor biztosan ugrott a napi bére. Ezzel azonban még mindig nem ért véget a bizonytalanságok sorozata, főleg azok után, hogy egyedül” hagyták a nőt.

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő kemény kritikája után lefagyott a sztár, kellett neki egy-két perc

„Istenem, hogy ezek is végre kimentek.” – mondta a nő, miután Beáék elmentek. A nő olyannyira elengedte magát, hogy takarítani sem volt hajlandó, inkább leült a székbe, és élvezte a rezidencia kényelmeit.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter szerint a legnagyobb fiával „nem állnak egy politikai táborban”

Ettől függetlenül azt gondolja, pár év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, hogy mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi.

Máris elfogták az újbudai dohányboltot kiraboló fiatal férfit

Egy 21 éves fiatalember követhette el a rablást, ami miatt hosszú időre kerülhet rácsok mögé, súlyos büntetés vár rá.

Videón a Manchester United újabb veresége, most az Arsenal ellen

A Manchester United katasztrofális formában van Erik ten Hag vezetésével, aki továbbra is a sérülésekkel védekezik.