Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,75 Ft
Euró
401,60 Ft
Font
478,58 Ft
Bitcoin
62,671 $

Állatcsonttal szúrt le egy orvost az MMA-s, mert nem értettek egyet a vakcinákban

Nagy vita témáját képezi a koronavírus-vakcinák kérdése, arra azonban még nem volt példa, hogy emberölés legyen a nézeteltérésből.

...svg content...Fotó: Unsplash/Mufid Majnun
Észak-Amerika
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Letartóztattak egy orosz MMA harcost az amerikai fennhatóság alá tartozó Guamban, miután egy koronavírus-vakcinákkal kapcsolatos vita hevében megszúrt és egyúttal meg is ölt egy helyi orvost – írja a USA Today.

Akmal ’AK47’ Kozievet még múlt héten tartóztatták le Tamuning városában az incidenst követően, azóta szándékos emberöléssel és halálos fegyverrel elkövetett szándékos bántalmazással vádolják, óvadékát pedig 1 millió dollárban határozták meg.

Egy szemtanú szerint Koziev és Dr. Miran Ribati radiológus között azt követően fajult el a vita, hogy a vakcinák kötelezővé tételéről kezdtek el vitatkozni. A profi harcos állítólag előbb addig fojtogatta az orvost, ameddig el nem ájult, majd az étkezésből visszamaradt állati csonttal nyakon szúrta.

A gyanúsított ezt követően megragadott egy kést, majd még egy alkalommal megszúrta – mondta a rendőrség. Amikor kiérkeztek, Dr. Ribati arccal lefele, vérbe fagyva feküdt a földön, Koziev pedig egyből közölte, hogy ő volt a tettes.

JJ Ambrose, Koziev egyik korábbi ellenfele kifejtette, hogy egyáltalán nem érte meglepetésként a hír, mert pontosan tudta, hogy az orosz születésű harcosnak komoly mentális problémái vannak, ezért erre már korábban figyelmeztette is embereket.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.