Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,32 Ft
Euró
385,93 Ft
Font
451,42 Ft
Bitcoin
67,473 $

Gáspár Bea totálisan kiakadt, a saját házában szólt be neki a takarítónő (videó)

Gáspár Bea sok mindenre számított, de arra egyáltalán nem, hogy a saját otthonában szólnak be neki, és ez érthető módon feszültséget szült.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike és Bea nagyon elfoglaltak, mindketten sztárok, ami miatt sorra kaphatják a felkéréseket. Szép lassan ők is ráeszméltek arra, hogy kevés a 24 óra egy nap, többre lenne szükségük.

A LifeTV stábja a nyári időszak alatt figyelemmel követte a család életét, és ez akkor is így volt, amikor castingot tartottak odahaza. Házvezetőnőt kerestek, és mint tudjuk, ez nem könnyű feladat. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

Bea igyekezett nagyon pozitívan tekinteni a dologra, de egyúttal szerette volna, ha a legmegfelelőbb személyt választják ki. Az egyik jelentkező már túlságosan is határozottnak tűnt, igazi vezető személyiség, mint Bea.

Szubintenzív osztályra került az agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi

Bea ismertette, hogy miről szól a casting, majd a jelentkező szépen leállította ő. „Jelen pillanatban fordítva ül a lovon, és ráadásul fejjel lefelé.” – szólt oda Beának a jelentkező, amire már Győzike sem tudott mit reagálni.

Lapozó: 1 2