Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Majka versenyzőjét tragédia érte, emiatt sem volt ott fejben

Hadas Alfréd közel volt ahhoz, hogy közvetlen a Sztárban Sztár leszek! döntője előtt kiessen, ám végül a közönség versenyben tartotta.

...svg content...Fotó: Instagram/Hadas Alfréd
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alfréd a TV2-nek adott interjújában elmondta, hálás azért, hogy ilyen messzire juthatott a műsorban, és nagyon nagy feladat volt számára az, hogy ne csak a saját dalait adja elő.

„Nem gondoltam, hogy egyáltalán idáig eljutok, akármi is történik, hálás vagyok, mert szerintem azzal, hogy eljutottam idáig, és megmutattam azt, hogy ennyire sokszínű tud lenni a rap, én ezzel már nyertem.” Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A fiatal rapper elárulta, ez nem az ő hete volt, nemrég tragédia érte, és nem úgy sikerült a felkészülése, ahogy azt szerette volna. „Nem tudtam ott lenni egyáltalán fejben, ahol akartam, erről a dologról nem is nagyon akarok beszélni.”

Ördög Nóri királynőként jelent meg

Elismerte, hogy nagy hibát követett el az első produkciója alatt, de már túl van rajta, és csak előre tekint. Alfréd nagyon határozottan beszélt arról, hogy ha vége a műsornak, stúdióba vonul, klipeket fog kiadni, szóval nem esik pánikba, ha nem ő nyeri meg a versenyt.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.