Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Rusvai elárulta, meddig fogja oltatni magát

Rusvai Miklós arról is beszélt, hogy meddig fogja beoltatni magát koronavírus ellen, mely még mindig sok áldozatot követel.

Fotó: Babják László Bálint orvos beolt egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával a Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. november 14-én. MTI/Balázs Attila
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarországon pillanatnyilag a negyedik hullám szedi az áldozatait, és jelenleg a járvány felfelé ívelő szakaszában tartunk. Legutóbb Orbán Viktor miniszterelnök tett arról említést, hogy milyen veszélyes az, amit az oltatlanok csinálnak, akik életveszélyben lehetnek a döntésük miatt.

Még mindig sokan vannak, akik nem oltatták be magukat, ami miatt a delta variáns nagyobb teret kap. Rusvait a TV2 reggeli műsorában kérdezték meg arról, hogy a jövőben lehetségesek-e az újabb és újabb oltások. Jelenleg a harmadik ilyen oltásnál tartunk, de nem kizárt, hogy lesz negyedik vagy akár ötödik is.

„Én addig fogom oltattatni magam, amíg egyszer át nem esem a fertőzésen. Én hiszek abban, hogy a többi koronavírusos betegség kapcsán, amik különböző állapotban és az emberekben is előfordulnak, hiszek abban, hogy a fertőzés átvészelése nagyon jó, magas szintű immunitást ad, legalább olyat, mint a vakcinázás.”

„Onnantól kezdve, hogy a szervezetem megismerkedett a vírussal, onnantól kezdve jobban felismeri, és hatékonyabban tud védekezni.” – folytatta a válaszában a szakértő a Mokka vendégeként.

Tehát én úgy gondolom, hogy az első fertőzés mindig a legsúlyosabb, onnantól kezdve, ha újrafertőződöm is, mert ez is elkerülhetetlen, a vírus itt marad velünk, tehát aki egyszer átesett, aki ötször oltatta magát, az is időnként újra is újra megkapja vírust. Ez ugyanolyan, mint az influenza, időnként fertőződünk vele.”

Rendőröket öltek fegyveres támadók Oroszországban

A hatóságok szerint a fegyveres támadók is életüket vesztették.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son Dunaharasztinál

Hatalmas balesetet vettek videóra a kamerák az M0-as autóúton Dunaharaszti térségében, mintha csak akciófilmjeleneket láttunk volna.

Videón az Arsenal kapusának hihetetlen potyagólja

Az Arsenal kapusa nem volt a helyzet magaslatán, és élet egyik legnagyobb potyagólját hozta össze, hihetetlen jelene volt.