Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,31 Ft
Euró
396,98 Ft
Font
475,27 Ft
Bitcoin
66,036 $

Nyerő Páros: Odett látta a jövőt, tudta, hogy meg fogják nyerni a játékot?

Norbi és Odett talán az a páros voltak a Nyerő Párosban, akiket a leginkább kedveltek a nézők, de vajon mi lehetett a győzelmük titka?

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Odett és Norbi nagyon erősen kezdték volna a Nyerő Páros új szezonját. Hamar kieshettek volna, és nem is egy alkalommal, de mindig volt valaki, aki bent tartotta őket.

Ezért természetesen nagyon hálásak voltak, és mindent megtettek azért, hogy fejlődjenek. Sokat dolgoztak azon, hogy még inkább meglegyen közöttük a szimbiózis, majd szép lassan a legerősebb pár lettek. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Ezután sorra hozták a jobbnál jobb eredményeket, majd a döntőben több millió forintot nyertek. Közben Odett a közösségi média új kedvence lett, a nézők egyszerűen imádták és egy nagyon értelmes lánynak tartják.

L.L. Junior és felesége szakember segítségét kérték házasságuk meggyógyítása érdekében

„Nagyon szeretek versenyezni, már kiskorom óta, és ez a versenyláz óriási bennem. Most ezt nem tudom, hogy elmondhatom, vagy nem, van otthon egy naptárunk…” – mondta Odett a Nyerő Páros extra műsorában.

Lapozó: 1 2

Megmenekülhet a lepusztult óriásteleszkóp, ami egy James Bond filmben is szerepelt

Dollármilliókból próbálják meg fenntartani, ami így sem lesz könnyű feladat.